ADAKAH ANDA MENGHADAPI BENDA-BENDA

PISHANG SEBEGINI?

dan macam-macam lagilah!

REKAPADU!

DAPATKAN SERVIS KAMI

Reka logo

Dari:

RM 250

Kalau nak start business kita kene ada brand dan logo dulu. Takyah pakai Powerpoint dah buat. Kasi kitorang buatkan logo yang padu untuk korang.

Korang dapat:

1x Logo Full Kaler

1x Logo Hitam + Putih

REKA BIZKAD

Dari:

RM 250

Setelah berjabat salam dan berkenalan sesama sendiri, kengkadang orang ingat muka kita je. Lepas tu dah tak ingat dah siapa kita. Inilah gunanya kad perniagaan yang hensem. Meh tempah cepat.

Korang dapat:

1x reka bentuk kad perniagan (depan-belakang)

*Tiada caj tambahan, kita tapau keliling

REKA MENU

Dari:

RM 250

Kalau produk dan servis korang tu berkoyan-koyan, masukkan dalam menu untuk kesenangan customer nak tengok apa yang ada dan berapa harganya. Macam yang korang tengah baca ni.

Korang dapat:

1x reka bentuk menu (1-muka)

*Kalau nak buat depan-belakang ada caj tambahan.

*Boleh dibuat dalam bentuk e-book (PDF) untuk kegunaan 'digital'

REKA PACKAGING

Dari:

RM 350

Baju yang kemas, bersih dan 'WOW' akan buat orang terpegun jadi jangan abaikan packaging korang. Itulah baju untuk produk korang yang akan menarik customer untuk membeli.

Korang dapat:

1x Reka bentuk untuk satu produk

*Kalau nak buat lebih, ada caj tambahan yang boleh dirunding.

Reka SOSIAL

Dari:

RM 250

Di zaman IT, zaman teknologi ni semuanya berlaku di  media sosial​, betul tak? Korang kene pastikan branding korang seragam dari offline hingga ke online jugak. Itu semua kitorang boleh kasi kawtim.

Korang dapat:

1x Gambar Profil

1x Gambar Cover/Header

1x Templat Pos (boleh guna di Canva)

REKA BOOKLET

Dari:

RM 550

Booklet/katalog, sesuai bila nak menyampaikan maklumat yang berjela-jela. Boleh letak gambar, spesifikasi produk dan pengenalan kepada bisnes anda. Sekali gus memupuk semangat membaca.

Korang dapat:

1x reka bentuk booklet (8-muka termasuk kulit)

*Kalau nak tambah muka surat lagi ada caj tambahan.

*Boleh dibuat dalam bentuk e-book (PDF) untuk kegunaan 'digital'

REKA PosTER

Dari:

RM 250

Poster ni macam flyer x 100 pasal saiz dia yang besar. Kalau bunting tu design dia menegak tinggi, poster ada ruang lebih sikit dan boleh tampal merata. Tapi yang ni jangan tampal kat dahi.

Korang dapat:

1x reka bentuk poster (1-muka)

*Boleh dibuat dalam bentuk e-book (PDF) untuk kegunaan 'digital'

REKA STICKER

Dari:

RM 250

Cara paling cepat untuk letak jenama korang kat packaging, produk atau hadiah untuk customer adalah dengan menggunakan sticker. Nak lekat kat dahi pun boleh!​

Korang dapat:

1x rekabentuk sticker yang akan disusun dalam grid untuk pencetakan.

REKA FLYER

Dari:

RM 250

Flyer ni yang korang selalu dapat bila orang nak jual rumah, penapis air Coway atau​ kelas tuisyen. Cara terbaik nak promote bisnes dan sampaikan maklumat kepada rakyat marhaen.

Korang dapat:

1x reka bentuk flyer (1-muka)

*Kalau nak buat depan-belakang ada caj tambahan.

*Boleh dibuat dalam bentuk e-book (PDF) untuk kegunaan 'digital'

REKA LANYARD

Dari:

RM 150

Kalau nak naikkan level branding korang dan kasi nampak 'up' sket, pakailah lanyard. Nak guna untuk pekerja pakai ke, bagi waktu seminar atau nak guna untuk pingat​ maraton pun boleh.

Korang dapat:

1x reka bentuk lanyard

*kepala pingat dijual berasingan

REKA TOPI

Dari:

RM 100

Bukan saja bagus untuk branding tapi bagus untuk menahan dari matahari yang terik, air hujan tak masuk mata dan ​tutup botak/kelumumur. Oh, dan untuk branding pun cantekkk...

Korang dapat:

1x reka bentuk topi (depan-belakang, kiri-kanan pun boleh)

*Tiada caj tambahan, kita tapau keliling

REKA BAJU

Dari:

RM 250

Ni 'up' lagi sket dari lanyard. ​Ia umpama papan iklan bergerak yang korang dan geng pekerja korang boleh pakai untuk branding yang lebih padu! Kasi buat hadiah saguhati pun boleh...

Korang dapat:

1x reka bentuk t-shirt (1-muka)

*Kalau nak buat depan-belakang ada caj tambahan.

REKA BUNTING

Dari:

RM 250

Bunting​ ni memang kegemaran ramai peniaga pasal ia umpama papan iklan yang mudah alih. Nak bawak pergi event ke, pasar malam ke, semua boleh! Nak taruk kat rumah buat hiasan pun boleh!

Korang dapat:

1x reka bentuk bunting (1-muka)

REKA BANNER

Dari:

RM 250

Sama ada nak war-warkan promosi terbaru atau nak iklankan produk atau servis korang kepada rakyat jelata, banner di tempat strategik akan membantu.

Korang dapat:

1x reka bentuk banner (1-muka)

REKA BACKDROP

Dari:

RM 250

Kalau nak buat event untuk syarikat korang atau nak acah-acah macam retis nak nyanyi ala 'gala night' atas pentas, backdrop adalah pilihan terbaik anda.​ Serius. Kalau tak percaya, tanya Dato AS atau DSV.

Korang dapat:

1x reka bentuk backdrop

HAI!

Kalau ada sebarang kemusykilan atau persoalan mengenai caj tambahan ke atau korang nak buat sejenis 'custom design' klik je butang bawah ni.

 

Takyah lah segan-segan. Kalau malu-malu macam mana nak PADU!? 

Apa yang saya dapat nanti? Berapa banyak design? File format apa?

Korang dapat 1x design PADU! dalam format hi-res JPEG + PNG. Kalau tambah RM 100 kami bungkuskan fail AI + PDF skali.

Berapa lama kena tunggu nak dapat draft pertama? Seminggu? Sebulan?

Haish, lama sangat tu! Kitorang akan siapkan draft pertama seawal 3 hari bekerja. Itu jaminan kami!

Lepas dah dapat draft pertama boleh edit lagi kan? Berapa kali?

Maksimum sampai 3x kali. Tapi kalau ada kene edit kali ke-4, ke-5 sampai siap tu boleh. Ada upah sket :)

 NAK TANYA

 SIKIT (FAQ) 

Tekan pishang ni untuk 'START' projek terbaru korang dengan

REKAPADU!

hi shayang...

© 2020 REKAPADU! sebahagian daripada SymonPatryck Group

Kami juga di sini

  • Layari akaun Instagram kami
  • Layari laman facebook kami